LA FAMILLE GOLDINI, Франция – ИЗУМИТЕЛНОТО МАМБО И ОЛЕ

Анотация

ИЗУМИТЕЛНО МАМБО

С Присила Муре и Хюж Амсле

Той – 63 килограма, 1,67 м. Размер обувки – 41. Тя – 63 килограма, 1,78 на високи токчета. Размер обувки – няма информация. Заедно те изпълняват тон и половина акробатични вдигания за 13 минути (това означава по 150 килограма на минута или 2 килограма в секунда), докато танцуват мамбо с усмивка.

Страст, жестокост, прецизност, партньорство, удоволствие, крехкост, нежност, чинии и шамари. Има от всичко в този страхотен номер, който семейство Голдини ни предлага. С изключителна техника, зашеметяваща хореография и усмивки, Голдини ни представят елементи от цирка и кабарето, комбинирани с поезия и велики моменти…Голдини!

 

ОЛЕ!

с Морган Коские

 

В „ОЛЕ!“ Морган изпълнява всеки трик, който въображението ви може да роди, със своите жонгльорски топки, ръце и крака. Уникалните му плавни движения неочаквано прекъсват, за да провокира публиката и да си поеме дъх, да остави малко време за смях и аплодисменти.

„ОЛЕ!“ е поетична смесица между клоунада и изключителна концентрация, красива простота и зашеметяваща техника. Присмехулен, но не и обиден диалог, изпълнен с усмивки между жонгльора и неговите топки.

Творчески екип

ИЗУМИТЕЛНО МАМБО

С Присила Муре и Хюж Амсле

 

ОЛЕ!

с Морган Коские

 

 

Галерия

Допълнителна информация

Къде и кога да гледате

15/09/2022
18:00

Борисова градина – летен театър

14/09/2022
18:00

Борисова градина – летен театър

This site is registered on wpml.org as a development site.